samzi Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam chciałbym was zapytać jakiego używanego laptopa z alledrogo do 500zł byście mi polecili wcześniej miałem emachines e720 i był wystarczający nie chodzi mi o laptopa do gier zależy mi tylko na tym żeby płynnie i szybko działał głównie będzie używany tylko do przeglądania internetu w jedyną grę jaką gram to cs:s ta gra jest na silniku z HL2 więc wielkich wymagań nie ma jedyne co mnie denerwowało na starym laptopie to to jak ponad 60 osób na serwer wchodziło to grafilka nie wyrabiała i się cieło Z góry dzięki za odpowiedzi i mam nadzieję że coś mi polecicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AoT_Hunter_PL Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 Witam chciałbym was zapytać jakiego używanego laptopa z alledrogo do 500zł byście mi polecili wcześniej miałem emachines e720 i był wystarczający nie chodzi mi o laptopa do gier zależy mi tylko na tym żeby płynnie i szybko działał głównie będzie używany tylko do przeglądania internetu w jedyną grę jaką gram to cs:s ta gra jest na silniku z HL2 więc wielkich wymagań nie ma jedyne co mnie denerwowało na starym laptopie to to jak ponad 60 osób na serwer wchodziło to grafilka nie wyrabiała i się cieło Z góry dzięki za odpowiedzi i mam nadzieję że coś mi polecicie Witam najlepszą opcją moim zdaniem byłby jakiś IBM Modele któe mogę polecić to: IBM T43 IBM T60 Idealnie byłoby trafić w tej cenie T60p z matryca IPS 1600x1200 ja takiego trafiłem za 400zł IC2 DUO , grafika radeon v5200 (odpowednik radeona x1600) mam 1GB ramu ddr II 667MHz dysk samsung F1 640GB Chodzi super no i matryca rewelacja Przekątna ekrany 4:3 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...