Destiny Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Dzień dobry, faq dobry to on był dopóki danych nie straciłem, a było tego jakieś 10-15GB. Otóż problem wygląda następująco. Sprzęt mam jak w podpisie. Do tego dochodzi WD400BB 40 GB, na którym miałem 3 partycje (systemowa NTFS, pozstałe 2 FAT32). Ponieważ miałem problem z tym dyskiem na starszym pudle miał zainstalowany EZ-Bios czy coś takiego - taki soft od WD. Dziś złożyłem nowego blaszaka, wpiąłem Caviarka i Winshit 2K Pro nie chciał ruszyć. Wyświetlał błąd Stop coś tam z dyskiem. Wyłączyłem tego Ez-Biosa i znowu coś takiego. Sprawdzam potem a on nie widzi ani jednej partycji, wszystko dla nowego kompa jest niesformatowane itd. Czy jest jakaś szansa na odzyskanie tych straconych danych, jeśli tak to jak to zrobić. Bardzo proszę o szybką odpowiedź bo nie wiem czy pogodzić się ze stratą i instalować winde czy może da się coś z tym zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 mi pomogl easyrecovery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Na sofcie kolo mial podobny problem, looknij. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Boshe, DZIĘKI!!! A już myślałem że wszystko poszło się jebać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...