Jabar83 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Tyle lat na scenie Q3 i tyle konfigów przerobiłem i liczyło się każde klatki. Nawet nie wspomnę o innych zaletach większego framerate w Q3. Zwłaszcza jak sie grało na CPMA. Ale po co sie ja produkuje, bo możliwe że on nawet nie wie co jest jest Quake 3, albo liznął troszkę grając w Quake Live... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tootoo Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 http://www.gamespot.com/videos/reality-check-do-we-need-60-fps-on-ps4-and-xbox-on/2300-6415658/ Masz trollu, może zrozumiesz. Jaśniej już się nie da. Jak masz problem z kontrolowaniem emocji to sie zgłoś do specjalisty, bo na ulicy obrażanie innych może się zle skonczyć. Tyle lat na scenie Q3 i tyle konfigów przerobiłem i liczyło się każde klatki. Nawet nie wspomnę o innych zaletach większego framerate w Q3. Zwłaszcza jak sie grało na CPMA. Ale po co sie ja produkuje, bo możliwe że on nawet nie wie co jest jest Quake 3, albo liznął troszkę grając w Quake Live... Autor tematu chcial 50+FPS i je ma a wy go meczycie wiadomo że jak sprzeda stare czesci dolozy ok 1k to może miec wydajny sprzę. Ale jego celem bylo 50+fps w max bez AA(prawdopodobnie i z aa tez by mial), a w przyszlosci moze kupi cos nowoczesniejszego... A odnosnie Q3 to ja zaczynalem od Q "1" a nawet starszych gier takich jak wolfenstain. Ale nie dla kazdego walka o kilkanascie fps i kilka fragów to cel życia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Około 1k? Za płytę i procesor dostanie ponad 700 zł więc dużo dołożyć nie będzie musiał. Będzie miał sprzęt wydajniejszy, oszczędniejszy pod względem poboru mocy, z gwarancją liczoną od teraz. Część z tego co teraz dołoży zwróci się przy okazji ewentualnej odsprzedaży w przyszłości. Edytowane 19 Listopada 2013 przez andrew777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Zamknę sobie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...