Skocz do zawartości
Azzorek

Przesiadka z GF gtx 280 na GTX 780

Rekomendowane odpowiedzi

Tyle lat na scenie Q3 i tyle konfigów przerobiłem i liczyło się każde klatki. Nawet nie wspomnę o innych zaletach większego framerate w Q3. Zwłaszcza jak sie grało na CPMA. Ale po co sie ja produkuje, bo możliwe że on nawet nie wie co jest jest Quake 3, albo liznął troszkę grając w Quake Live...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz problem z kontrolowaniem emocji to sie zgłoś do specjalisty, bo na ulicy obrażanie innych może się zle skonczyć.

Tyle lat na scenie Q3 i tyle konfigów przerobiłem i liczyło się każde klatki. Nawet nie wspomnę o innych zaletach większego framerate w Q3. Zwłaszcza jak sie grało na CPMA. Ale po co sie ja produkuje, bo możliwe że on nawet nie wie co jest jest Quake 3, albo liznął troszkę grając w Quake Live...

Autor tematu chcial 50+FPS i je ma a wy go meczycie wiadomo że jak sprzeda stare czesci dolozy ok 1k to może miec wydajny sprzę. Ale jego celem bylo 50+fps w max bez AA(prawdopodobnie i z aa tez by mial), a w przyszlosci moze kupi cos nowoczesniejszego...

A odnosnie Q3 to ja zaczynalem od Q "1" a nawet starszych gier takich jak wolfenstain. Ale nie dla kazdego walka o kilkanascie fps i kilka fragów to cel życia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Około 1k? Za płytę i procesor dostanie ponad 700 zł więc dużo dołożyć nie będzie musiał. Będzie miał sprzęt wydajniejszy, oszczędniejszy pod względem poboru mocy, z gwarancją liczoną od teraz. Część z tego co teraz dołoży zwróci się przy okazji ewentualnej odsprzedaży w przyszłości.

Edytowane przez andrew777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...