speedy029 Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 No włąśnie, gdzie można kupić kostkę z BIOSem do ASUSa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 A nie lepiej dać do zaprogramowania tą którą już się ma? Może Ci w którymś z serwisów sprowadzą,ale ja poważnie w to wątpię. A tak poza tym to co żeś zrobił z tąco miałeś(czyżby nieudany flashing?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 No włąśnie, gdzie można kupić kostkę z BIOSem do ASUSa Kiedys kupowalem na www.allegro.pl nawet znalazlem juz jedna, tylko ona jest 4 mbit. a tobie zapewne potrzebna jest 2 mbit. poprostu szukaj na allegro, napewno cos znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Albo kup od kogoś kto ma zepsutą płyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Kup czystego flasha np. Atmela (byle był kompatybilny fizycznie z Twoim starym) i zaprogramuj go u kogoś na programatorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 A nie lepiej dać do zaprogramowania tą którą już się ma? Może Ci w którymś z serwisów sprowadzą,ale ja poważnie w to wątpię. A tak poza tym to co żeś zrobił z tąco miałeś(czyżby nieudany flashing?) po prostu chcę mieć zapasową na wszelki wypadek 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Cos powinno sie znalezc pod GUS'em lub na Wolumenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...