gilgamesh Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Hey, społeczności PurePC. W tym tygodniu zamierzam kupić komputer do grafiki 2d, 3d, miło by było gdyby hulały na nim nowsze gry. Z racji tego, że ważnym kryterium jest grafika 3d zależy mi na wykorzystaniu technologii CUDA. Zestaw ma zawierać komputer + obudowę. Będzie wykorzystywany do tworzenia grafiki rastrowej, wektorowej, 3D i grania. Kwota to ~2500 zł Części muszą być nowe. Podzespoły będą podkręcane. 1920x1080 lub 1920x1200 Polska Nie mogę użyć części ze starego komputera. Dowolny sklep. Nie wiem jak wygląda kwestia dysku SSD, czy jest on zaliczany do kategorii peryferii czy do komputera. Cheers. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilgamesh Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 A co w zamian za tą pamięć? Bo jest niedostępna w tym sklepie. Aha, czy Morele od razu składa kompa w całość? btw, dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilgamesh Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 dzięki za odpowiedź A co z dyskiem SSD? Niezbędny czy olać i dokupić później? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 SSD niezbędny nie jest - po prostu poprawia komfort użytkowania komputera (czyt. przyspiesza uruchamianie systemu i programów na nim zainstalowanych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilgamesh Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nieco przedłużył mi się ten zakup i dopiero teraz mogę go zamówić. Czy polecacie jakieś zmiany w tym co napisał TESEL? Dodam tylko, że CD-Rom mi jest niepotrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...