tomaszszamot Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Witam, Ostatnio dzięki pomocy z tego forum udało mi się złożyć nowy zestawik z którego jestem bardzo zadowolony Problem pojawił się kiedy postanowiłem podłączyć projektor. Wczesnej był podpięty do radka hd4850 przez s-vid i szafa grała. Sytuacja wygląda tak: Mam gtx760 z wyjściem dvi-i DL do tego przejściówkę z DVI-I na 3xRCA (bez żadnego konwertera) i z tego wpięte te trzy rca w wejście component w projektorze. (projektor jest dość stary, posiada jedynie wejście component, composite i s-vid) Długo nic nie mogłem uzyskać na projektorze, ale w panelu nvidii normalnie wyświetla się ze jest podpięty dodatkowy analogowy monitor. Wreszcie przy n-tej zmianie rozdziałki pojawił się obraz na projektorze....ale zaraz zniknal pozatym był "dziwny". Zrobilem zdjecie jak to wygladalo. Teraz moje pytanie...co może być przyczyna takiego wyswietalania? Edytowane 12 Listopada 2013 przez tomaszszamot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...