vox98 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam. Mam problem z włączeniem Bf4, a mianowicie odpalam grę i wyskakuje błąd ukazany w linku i gra się wyłącza. Z tego co widziałem, kartę graficzną mam dobrą. NVIDIA GeForce GTS 250, mam najnowsze sterowniki i najnowszego DirectX-a. Liczę na szybką pomoc. Z góry dziękuje :) Błąd - http://gyazo.com/c86e8f79f8c7528709255050efce47a9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Z tego co widziałem, kartę graficzną mam dobrą. Nawet w dniu premiery w 2009 ta karta nie stała obok dobrych kart. Jeśli już uda ci się odpalić BF4 to nawet w singlu będzie rozczarowany wydajnością. O MP zapomnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Spróbuj zainstalować directxa tego dołączonego do gry. Co do wydajności mi na sprzęcie podanym niżej chodzi płynnie na średnio - wysokich z przewagą średnich żeby było cały czas płynnie także zależnie od rozdzielczości wiadomo ale na niskich powinno pójść Edytowane 13 Listopada 2013 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...