Kristof Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Witam! Zainstalowalem sobie wlasnie tego nortonka i gdy chce wejsc w ta ikonke antivirusa na pasku to wyswietla mi sie nastepujacy komunikat: Inicjonowanie klasy biezacej ramki w programie Norton Integrator nie powiodlo sie. Upewnij sie ze integrator nie zostal uruchomiony bezposrednio. Jest to dosc dziwne gdyz robilem wczoraj format dysku i ten sam antyvir byl zainstalowany na starym systemie i nie bylo problemow a teraz sa... :evil: Przejrzalem wszystkie ustawienia i nie moge znalesc tego Integratora. Moze ktos wiec co jest grane? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Instalowales ten NAV jako wersje standalone czy tez z pakietu NSW? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 instalowalem z wersji standartowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Standardowej, czyli miales instalator Norton AntiVirus 2001? NIE Norton System Works? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Tak mam instalator Norton Antivirus 2001 to nie jest Worksa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Nie wiem. Mialem kiedys problemy gdy instalowalem pojedynczo programy z NSW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 może przeinstaluj jeszcze raz program (nie pisałęś że to robiłes) albo zrob norton UPDATE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 oczywiscie ze przeinstalowalem jeszcze raz ale niestety to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 oczywiscie ze przeinstalowalem jeszcze raz ale niestety to samo... To zainstaluj sobie 2002 ja takiego mam i jestem z niego bardzo zadowolony a jesli nie masz to tu go scigniesz http://www.hhns.rtk.net.pl/ wejdz tam do dzialu inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ja bym polecil NaV 5.0 (NaV 5.0NT)... Jest stary ale jary. Mozna przez rok sciagac definicje. Nie skanuje tylko poczty - ale jak dla mnie nie jest to zadna strata, bo emaile o kuszacych tematach i zalacznikach od razu wywalam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...