Wojo Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Mój sprzet: AMD Athlon 2000++, MSI KT4V, 256 DDRAM, LG 52x24x52 Podczas kopiowania np. filmu z CD na twardziele komp sam sie restartuje. to samo dzieje sie przy klonowaniu płyt w Nero i instalowaniu gier. Czy to system, czy nagrywara? System XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Mysle ze to problem na podlozu sprzetowym... Masz podkreconego procka? Jak tak to sprobuj ustawic na default i sprawdz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Nie procek nie jest podkrecony. Reszta chodzi wporzo. Gry, filmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Hmmm a napiecia zasilki sa w normie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 pare pytan :) jaka masz karte muzyczna ?? czy masz oprocz nagrywarki zwyklego CDka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Karta zintegrowana, Cd nie posiadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 hmm to nie wiem :/ ja mialem kiedys taki problem tzn przy nagrywaniu plytek sie resetowal i pomoglo po prostu przelozenie karty muzycznej w inny slot na plycie glownej :) nie wiem dlaczego tak sie dzialo i dlaczego to pomoglo ale pomoglo :) i juz dziala spoko i nic sie nie gryzie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 to o przerwania chodzilo czy cos ... ze miales k. muzyki i cd-rw na tym samym i sie gryzly ty tez to pewnei masz nie wiem z siecowka czy czyms innym da sie to w biosie poprzestawiac a w windozie sprawdzic tylko nie bardzo wiem grdze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Mialem ten sam problem na huntkeyu 300w, zmienilem na thermaltake 420w i problem zniknal, sprawdz napiecia podczas kopiowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Szpak? CD-RW korzysta z przerwan? Czy kontroler IDE? Juz sam nie wiem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Szpak? CD-RW korzysta z przerwan? Czy kontroler IDE? Juz sam nie wiem :lol: teraz to i ja zbaranialem ... no ale sprawdzic nie zaszkodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...