Per Pan Jajeczko Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Szukam monitora do gier do 700 zł, Znajomi mówią że IPS nie do gier, czy to prawda, ma być fullhd i od 21 do 24 cali Gram głównie W BF3/4! I nowe tytuły Edytowane 26 Listopada 2013 przez Per Pan Jajeczko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feldur Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Po krótkiej przygodzie z monitorami 120hz wszystkie które mają standardowe 60hz nie nadają się do grania, niezależnie od matrycy :P Jeżeli ma służyć głównie do grania to polecam odżałować trochę grosza na BenQa XL2411TJeśli nie da się przekroczyć założonej kwoty to Della P2314H i próbować uruchomić go na 75hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Per Pan Jajeczko Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Jak uruchomić go na 75Hz i on ma aż 8ms opuźnień P.S Monitor MUSI mieć vesa 50/75/100 Edytowane 18 Listopada 2013 przez Per Pan Jajeczko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feldur Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Czy się uruchomi na 75hz to już zależy od szczęścia ;) a próbować można dodając niestandardowy tryb w ustawieniach rozdzielczości w sterownikach Opóźnienia ma takie same jak większość nowoczesnych ipsów Ma mocowanie vesa 100x100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Per Pan Jajeczko Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Cóż, skoro idzie tu bardziej o szczęscie to chyba przełoże zakup na luty-styczeń i kupie tego BenQ, a wczoraj w domu znalazłem kinowe okulary 3D, które dostałem w CinemaCity gdy byłem na Hobbicie, a właściwie to takie okulary będą dobre?? Bo myśle że tak, ale nie jestem pewien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 A to aby do 3D nie potrzeba 120 Hz? Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Per Pan Jajeczko Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 Ale ten BenQ ma 120Hz^^ BenQa XL2411T - ten model, a tu pytanie, ktoś go ma?? Jak tak to jak się sprawuje, czy widać smużenie itd?A tu mam fotki tych okularkówWysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 To jest pasywna zabawka, raczej się nie nada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Per Pan Jajeczko Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 Więc trzeba parę dyszek do okularów dołożyć, czy ten monitor ma jakiś duży minus ( pomijając cenę) Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...