Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam monitora do gier do 700 zł,

Znajomi mówią że IPS nie do gier, czy to prawda, ma być fullhd i od 21 do 24 cali

Gram głównie W BF3/4! I nowe tytuły

Edytowane przez Per Pan Jajeczko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po krótkiej przygodzie z monitorami 120hz wszystkie które mają standardowe 60hz nie nadają się do grania, niezależnie od matrycy :P

Jeżeli ma służyć głównie do grania to polecam odżałować trochę grosza na BenQa XL2411T
Jeśli nie da się przekroczyć założonej kwoty to Della P2314H i próbować uruchomić go na 75hz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy się uruchomi na 75hz to już zależy od szczęścia ;) a próbować można dodając niestandardowy tryb w ustawieniach rozdzielczości w sterownikach

Opóźnienia ma takie same jak większość nowoczesnych ipsów

Ma mocowanie vesa 100x100

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, skoro idzie tu bardziej o szczęscie to chyba przełoże zakup na luty-styczeń i kupie tego BenQ, a wczoraj w domu znalazłem kinowe okulary 3D, które dostałem w CinemaCity gdy byłem na Hobbicie, a właściwie to takie okulary będą dobre?? Bo myśle że tak, ale nie jestem pewien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ten BenQ ma 120Hz^^

BenQa XL2411T - ten model, a tu pytanie, ktoś go ma?? Jak tak to jak się sprawuje, czy widać smużenie itd?

A tu mam fotki tych okularków

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

post-205276-1385157573,166_thumb.jpg

post-205276-1385157597,8894_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi