Skocz do zawartości
Zodiac

Oddam GF3 Leadtek w niekoniecznie dobre ręce ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro robicie sklep na forum, to ja chętnie do tej inicjatywy dołącze ;)))

Mam do sprzedania Leadtek GF3 TD 64 MB (200,460) z radiatorkami TT i BlueOrbem (chodzi max na 230/510). Cena takiego cuda to 900 PLN :)

Jeśli ktoś byłby zainteresowany, nich się wpisuje, ew. wysłucham Waszych opini czy nie zadrogo... i nie oddam nikomu za darmo - to tak uprzedzając pytania ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do sprzedania Leadtek GF3 TD 64 MB (200,460) z radiatorkami TT i BlueOrbem (chodzi max na 230/510). Cena takiego cuda to 900 PLN :)

Jeśli ktoś byłby zainteresowany, nich się wpisuje, ew. wysłucham Waszych opini czy nie zadrogo... i nie oddam nikomu za darmo - to tak uprzedzając pytania ;]

Biore za 600 pln :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biore za 600 pln :P

ta, jasne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gainward GS Jumbo 128 MB XP/Ti500 co prawda Ti200 ale tak dopieszczone, że działało mi na 265/560 MHz :-) - 950 zł ...

ZodiaC serio zjedź lekko z tej cenki... albo "uszkodź" kartę a dostaniesz Ti500 -_- tak jak mój kolega (zakup w Komputroniku) ; D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gainward GS Jumbo 128 MB XP/Ti500 co prawda Ti200 ale tak dopieszczone, że działało mi na 265/560 MHz :-) - 950 zł ...

ZodiaC serio zjedź lekko z tej cenki... albo "uszkodź" kartę a dostaniesz Ti500 -_- tak jak mój kolega (zakup w Komputroniku) ; D

Jeśli podkręcisz Ti200 na 265Mhz to Ci pogratuluję :)

CHyba że masz ciekły azot w domu ;)

Poza tym popatrz na ceny, to nie jest GF3 Ti 200, więc nie sprzedam go taniej, szczególnie z osprzetem TT.

Pytam na forum w celach orientacyjnych - mogę ją sprzedać kumlpwi za 900 PLN, ale czekam aż zbierze kasę.

BTW - Zodiac, just Zodiac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I slusznie ze proponuja inna ceene,sam wiesz ile by cie dzisiaj zadowolilo,jak ktos cche duzo jego sprawa,bywaja kolesie co spuszcza 30%ceny:)

900zl to rzeczywiscie sporo

Jak ktos sie oglasza na forum to po o by dyskutoweac a nie stwierdzic ze o 150zl to on se moze...

Nawiasme mowiac nie tworzac nowego watku mam pare ciekawych rzeczy do sprzedania:Taulatina1,2,TUSL,SAK68(jedyny w PL??)

nie che moze okazyjnie tanio bo jest to 2mczny sporze w extrra formie ale wyraznie spuszcze w por z nowym a gwaratuje ze jest ideal,wybrany i ma spora gwarancje np asus 3lata,procek lazi na 1,6 moze byc 200zl taniej niz noy sp[rzet,zacchecam wielbiacyh cgniazdko s370:)) SLask

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla porównania dodam że Mój kolega który zbytnio majętny nie jest kupił Geforce 3 Asusa Deluxe Box za 600zł.Twoje 900 moze i karta dobra wiem jak to boli gdy trzeba sprzedać zajebisty sprzet za grosze :) ale to stanowczo za dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla porównania dodam że Mój kolega który zbytnio majętny nie jest kupił Geforce 3 Asusa Deluxe Box za 600zł.Twoje 900 moze i karta dobra wiem jak to boli gdy trzeba sprzedać zajebisty sprzet za grosze :) ale to stanowczo za dużo.

Gdzie kupil za 600 pln Gf3 ?

Chyba, ze nie dzialajaca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...