siwy17444 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Mam problem z kartą radeon hd 5770 gdyż wyskakuje mi taki błąd..nie wiem o co chodzi byłbym wdzięczny gdyby ktoś pokazał jak zrobić to krok po kroku..dziękuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Jak byk napisane, że masz za stare sterowniki. Czy to taki problem udać się na stronę, której link Ci się wyświetlił i pobrać najnowsze drivery? A na przyszłość: nazywaj tematy jakoś sensownie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Jeszcze trzeba znać angielski. A nazwa rzeczywiście - ze 3 dni zpp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Też mi to wyskakuje jak włączam bf4 POOOOOOOOOOOOOOOOOOMOOCYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 aaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAA 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy17444 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 No własnie o to chodzi ze wchodze na amd.com i nic :C prosze o instrukcje ;// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Zmień tytuł na poprawny, sterowniki beta coś ci mówią ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiki431 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Musicie pobrać najnowsze drivery ze strony producenta.. Ps: wystarczy znać podstawy angielskiego. Edytowane 17 Listopada 2013 przez Wiki431 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...