timmon24 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam trochę odbiegnę od głównej tematyki komputerowej ale jak ktoś siedzi w komputerach to na pewno cop nieco wie o telefonach :) do rzeczy niedawno zaopatrzyłem się w tel samsung s 5620 klasyczny elegancki modelik wszystko pięknie ale zastanawia mnie jedno zagadnienie nie mogę się doszukać na internecie. Ściągnąłem darmową aplikację we travel z mapą polski jest na javie ale z tego co wiem jest przeznaczona do tel opartych na javie z gps no właśnie ?? a jak mam tel bez gps też mogę zainstalować .chodzi mi tylko o możliwość przeglądania map nic więcej .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 A nie łaska samemu to sprawdzić czy zadziała.... Po za tym wg opisów na necie ten telefon ma moduł GPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 przepraszam wyżej popełniłem błąd samsung s 5610 http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gts5610/ modułu gps nie posiada ale chodzi mi tylko o przeglądanie map . Pewnie mogę to sprawdzić ale nie chcę namieszać coś w telefonie jeśli okaże się że aplikacja nie odpali z jakiś powodów dlatego wolę zapytać kogoś kto się na tym zna . na internecie jest sporo info na temat nawigacji na javie ale dotyczy do telefonów z gps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Jak nie odpali, to nic się nie stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...