kamill94 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 jak w temacie co może być czy to wina zepsutej karty graficznej czy coś slot nie jest ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Wszystkie bramki są jednakowo możliwe w tym trzecia, tj. coś zupełnie innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamill94 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 W dniu 18.11.2013 o 07:51, Klaus napisał(a): Wszystkie bramki są jednakowo możliwe w tym trzecia, tj. coś zupełnie innego. hmm kurcze no narazie dziala na zintegrowanej ale jest jakas masakra czyli bede musial sie przejsc z karta do kolegi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Taak to doprawdy jest straszne, ja bym popełnił sepuku na twoim miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamill94 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 W dniu 18.11.2013 o 13:23, łopian napisał(a): Taak to doprawdy jest straszne, ja bym popełnił sepuku na twoim miejscu. bez przesady ja nie mam problemów z psychiką:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...