Conrack1410 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Posiadam na laptopie windows 7 64bit.Zainstalowałem wczoraj oryginalny Office 2007 który w dniu wczorajszym działał bezproblemowo i otwierał zapisane dokumenty Word.Niestety dzisiaj jest z tym problem i przy próbie otwarcia dokumentu wyskakuje komunikat:Domyślam się, że może chodzić o różnicę pomiędzy 64 bitowym Windowsem a Office w wersji 32bit. Dziwi mnie natomiast sytuacja, że wczoraj działało a dzisiaj już nie działa Jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.rek Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Na x64 bitowym systemie bez problemu powinieneś otwierać programy .. Gorzej jest w drugą stronę, czyli w systemie 32bitowym (x86) nie odpalisz aplikacji x64.. więc jeżeli rzeczywiście masz W7 x64 a Office 2007 jest x86, to nie powinieneś mieć kłopotów z zgodnością programów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conrack1410 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Jakiś pomysł w czym leży problem? i jak go rozwiązać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Próbowałeś instalacji od nowa? Sam używam zestawu Win7 x64 i Office 2007 od prawie czterech lat i jeszcze czegoś takiego nie uświadczyłem. @Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...