Eladril Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Czesc, kupiłem pamięci 4gb 1600mhz kingston hyperx anniversary, teraz nie ma ich już w sprzedaży a planowałem dokupienie drugiej takiej kości. Która z dostepnych serii (blue, red, black.. inne) jest najbardziej zbliżona do tej co mam, żeby kości się nie sobą nie gryzły. Dziękuje Edytowane 18 Listopada 2013 przez Eladril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Ram to ram porównaj timingi i napięcie i musi chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eladril Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Dobrze ale żeby działały w dualu to już bardziej zaawansowana kwestia prawda. Do tego te modele kingstona niczym sie nei roznia na moje oko, timingi, czestotliwosc itd.. teraz chyba sensowną cene ma wersja red, to moge po prostu ja brac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Nie muszą być identyczne, aby pracowały w DC. Po prostu poszukaj pamięci o takich samych timingach, napięciu. Oczywiście zawsze istnieje promil ryzyka, że coś się będzie gryzło, no ale wszystkiego się nie da przewidzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...