turbo1553 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Witam, planuje zamówić komputer jeszcze w tym tygodniu za kwotę mniej więcej 2500 zł maksymalnie do 2600 zł. Komputer będę wykorzystywał do gier i oczywiście do mniej wymagających rzeczy takich jak przeglądanie internetu czy oglądanie filmów, seriali. Wszystko będę zamawiał w morele.net, poniewaz komputer będę odbierał osobiście ze sklepu. Proszę was oceńcie mój Zestaw .Komputer kupuje bez systemu oraz monitora, bo wszystko posiadam. Będę grał w rozdzielczości 1920x1080. Opłaca mi się kupić 1 kość ramu 4 GB czy lepszym rozwiązaniem będzie 2x2GB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Nie jestem zwolennikiem zestawów opartych na lga 1155 ale w tej cienie nie da się złożyć nic lepszego na lga 1150. Lepszym rozwiązaniem jest kupno jednej kości 4GB a potem dokupienie drugiej. Już teraz gry zaczynają wymagać więcej niż 4GB ramu. Edytowane 20 Listopada 2013 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Troszkę dokładając można kupić H81 + i5 4440. Procesor minimalnie wydajniejszy, ale posiada zintegrowaną kartę graficzną, która może się przydać w przypadku problemów z Radeonem. Czy warto dopłacić to już trzeba samemu zdecydować. Kilkadziesiąt zł możesz oszczędzić na zasilaczu. Edytowane 20 Listopada 2013 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo1553 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Poprawiony Zestaw , raczej warto dopłacić i prawdopodobnie to zrobię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...