rafa Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Nie strasz ;) Na taką niewygórowaną jakość grafiki chyba nie będzie wymagać najwyższej półki mam nadzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Jeżeli będzie chociaż tekst po Polsku to i tak już dużo.Nie znam angileskiego a w Falloucie pasuje co nie co czaić o czym się z kim rozmawia. 7870 nie starczy ? Nawet nie strasz bo ja po cichu liczę że jakoś na minimum pogram na moim zabytku :sad: A co do ceny to na prawdę jest spora. Ciekawe czy będzie jakieś DLC w również kosmicznej cenie....... Gdzie najlepiej kupić, chodzi oczywiście o wersję pudełkową. Edytowane 27 Września 2015 przez ZielonyTBG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Ja zakładam że cena jest taka wysoka na pre order a potem troche spadnie. Może chcą zarobić na tych co już przebierają nogami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhey Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Takie dżadża. Ale nawet sensownie to wymyślili. Najprawdopodobniej brak umiejętności zostanie zgrabnie zastąpiony systemem wielopoziomowych perków będących odzwierciedleniem naszej biegłości w danej dziedzinie. Na prezentacji E3 w trakcie pokazywania craftingu przewinęły się umiejętności ukryte w postaci perków z wyszczególnieniem poziomów. Ta zmiana nawet mi się podoba. Taki uproszczony system pasuje do shooterowego Fallouta o wiele bardziej niż system jaki dostaliśmy w F3 i F:NV. Mam nadzieje, że pojawi się sporo perków odblokowujących nowe elementy gameplayowe. Perk "+20% do obrażeń" to najnudniejsza rzecz pod słońcem. Oczywiście to i tak nie będzie znaczyć zbyt wiele jeśli panowie z Bethesdy nie nauczyli się tworzyć sensownych światów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 może same wymagania nie będą duże, ale te otwarte przestrzenie z ustawieniami na max widoczność (aby widzieć wcześniej wrogów) mogą trochę wydajności kosztować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 Orientujecie sie czy wersja na pudelkowa pc to steam only z instalatorem steama jak w Phantom Pain czy bedzie dostepna normalna wersja bez wymaganego steama ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooralesko Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Steelbooka oferują? Nie będę zaprzeczał - to jest bardzo skuteczna przynęta na mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 W euro rtv agd wersja na pc potwierdzona bez steelboka, na konsole ze steelbookiem. Cena wersji pc 170 zł, konsolowe standardowo okolo 250 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooralesko Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 Na PC bez steelbooka? Ja znalazłem za 180zł ze steelbookiem na PC - https://muve.pl/sklep/pc/rpg/fallout-4-pc-pl,94498 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Ja również zamówiłem sobie preorder z muve.pl ze steelbookiem tylko za inną cenę (jak dobrze posiadać złoto). Teraz tylko pozostaje czekać do 10.11.2015 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Up Up Up Sorki że podwójny post! PC Systems Requirements (Requires Internet Connection and Free Steam Account to Activate) MinimumWindows 7/8/10 (64-bit OS required)Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz or equivalent8 GB RAM30 GB free HDD spaceNVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent RecommendedWindows 7/8/10 (64-bit OS required)Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD FX-9590 4.7 GHz or equivalent8 GB RAM30 GB free HDD spaceNVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 290X 4GB or equivalent źródło: http://bethesda.net/?utm_source=facebook.com&utm_medium=Social&utm_campaign=100315-PerkChart&hootPostID=8a7a654668063b64232c11bc95509232#en/events/game/prepare-for-the-future-fallout-4-important-release-info/2015/10/08/35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Rekomendowane i7?? Czyżby silnik gry był tak dobry w wykorzystywaniu wątków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 A skyrim był?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Zacieśnia się pętla na szyi mojej jednostki PC :sad: Mam cichą nadzieję że jakoś będzie smigać. Oczywiście pre-order już zamówiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 A skyrim był? :) A nie wiem nie grałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooralesko Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 A skyrim był? :) Mogli pozmieniać ten silnik tak, że wykorzystywał będzie więcej niż 4 wątki. To jest niewykonalne twoim zdaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Wszystko jest możliwe do zrobienia. Ale takie fakty będziemy mogli stwierdzić dopiero za miesiąc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 no mam nadzieję, że tytuł będzie w miarę solidny, bo pograłbym w końcu w coś ciekawego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooralesko Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 https://www.youtube.com/watch?v=k3IlHBBGCIw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2015 Po doświadczeniach z wcześniejszymi grami Bethesdy - czekam na edycję GotY. Kupowanie ich gier w dniu premiery jest bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 Przeanalizuje fundusze i zastanowię się nad season passem, ciekawe tylko ile dodatków stworzą (patrząc na skyrima były 2, które kosztowały po 60 zl?) @costi o jakie doświadczenia chodzi? Skyrim, Dishonored bardzo porządne gry. EA/Ubisoft tutaj należy się zastanawiać (chociaż preorder TheDivision korci ze względu na betę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 @costi o jakie doświadczenia chodzi? Skyrim, Dishonored bardzo porządne gry. EA/Ubisoft tutaj należy się zastanawiać (chociaż preorder TheDivision korci ze względu na betę) Oczywiście, że to porządne gry. Ale wymagały X patchy (a przynajmniej sandboxy od Bethesdy, nie wiem jak Dishonored), do tego zawsze wychodziło ileś DLC i koniec końców okazywało się, że lepiej kupić po jakiś czasie edycję GotY, gdy wszystko jest już połatane, bo wychodzi dużo taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 Patch'e są za free, od DLC masz season pass, widać polska mentalność by marudzić się udzieliła :) ale każdy tak ma - nawet ja :D Swoją drogą przykład patchowania gry doskonale można ukazać na wieśku (fakt nie jest produkcją bethesdy ale też się błędów nie ustrzegł) ps. Odnośnie dlc skoro gra starczy na 400 godzin łupanki to do stycznia napewno się nie wyrobię (mówię o swoim przykładzie tylko i wyłącznie) czyli DLC zakupię dopiero w marcu może a wtedy będą po 30 zł na g2a ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 Patch'e są za free, od DLC masz season pass, widać polska mentalność by marudzić się udzieliła :) ale każdy tak ma - nawet ja :D Swoją drogą przykład patchowania gry doskonale można ukazać na wieśku (fakt nie jest produkcją bethesdy ale też się błędów nie ustrzegł) ps. Odnośnie dlc skoro gra starczy na 400 godzin łupanki to do stycznia napewno się nie wyrobię (mówię o swoim przykładzie tylko i wyłącznie) czyli DLC zakupię dopiero w marcu może a wtedy będą po 30 zł na g2a ;> Tu nie chodzi o mentalność, tylko o doświadczenie z ich poprzednimi tytułami. Poza tym gry Bethesdy bez modów dla mnie nie ostnieją, a na te trzeba trochę zwykle poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 Grafika gowniana. Przyznawać się kto zrobił preorder? Ja już preorderow nie robię. Czekam na wersje testową jak będzie dobrze to zakupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Oby dalo rade na lapku z I3 i 840m i bede szczesliwy. Moze przejde na touchpadzie hahah. Nomen omen ciagle nie skonczylem Las Vegas, savy mam, ale czasu brak.Biorac pod uwage screeny w jezyku ESP, jesli to hiszpanie testuja to minuta ciszy zostawie taki obraz ;) Edytowane 31 Października 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Grafika gowniana. Przyznawać się kto zrobił preorder? Ja już preorderow nie robię. Czekam na wersje testową jak będzie dobrze to zakupie. Ja przyznaje się do preordera! Uznajcie mnie winnym! Myślę że to na średnich detalach poleciało! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Grafika jest zrobiona pod możliwości konsoli. Pewnie taka będzie na PC albo i gorsza patrz Batman knight. Oby moje słowa w <span style='color: red;'>[ciach!]</span>o się obróciły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Cholera gorzej to zaczyna mi wyglądać niż sie spodziewałem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Ale bodaj sami devsi mówili, że nad grafiką nie będą się spuszczać. Słowa dotrzymali. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...