rafa Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 No tak wspominali. Ale jakiś postęp powinien mimo wszystko być. Nigdy nie nastawiałem się na szczękopad przy tej grze bo nie o to w niej chodzi, tu jest fabuła (mam nadzieje). Tylko oby nie raziło w oczy kiepską jakością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Muszę powiedzieć że [gluteus maximus] nie urywa mimo że nie jestem specjalnie nastawiony na ładne obrazki. Wszystko się okaże jak zaczniemy grać. Trochę dziwnie wyglądają te screeny bo nie które są niczego sobie ale jest jakiś przedmiot który wygląda źle, jak by był dorysowany..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Dla mnie nie wygląda to wcale tak źle :) Nigdy nie grałem w żadnego Fallouta, więc się chyba w końcu skuszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech1991 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Jak nie grałeś to ja bym zaczął od genialnej 3. Masa modów, polski dubbing i skiba na radiu :) Grafika, dla mnie na screenach jest ładna. Chociaż nie jestem wymagający co do oprawy. Z pewnością ładniejsza niż w F3 więc przeżyję.Sam brak frakcji dla mnie OK. Nienawidziłem za to Fallout NV. Zdecydowanie mi nie podszedł. Zostało jeszcze 7 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Dubbing to pierwsza rzecz, którą wyłączam:P Aż takiego parcia nie mam, żeby wracać do trójki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech1991 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Akurat dla mnie ten w Fallout był najlepszy w jakiejkolwiek grze w która grałem. Do tego polskie plakaty. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Czytam opinię po różnych forach ale nie sa one dla mnie kluczowe w sprawie kupna gry, wole sam zagrać i przekonać się czy wydanie tak dużych pieniędzy było trafioną czy chybioną decyzją :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Jacyś hiszpanie już grają, pojawiają się leaki, kilka spostrzeżeń jakie znalazłem na forum neogaf: Some more information from the Spanish guy in ElOtroLado who is playing it (translated by me):- When inside the Power Armor, the PipBoy interface changes accordingly. You can also mount in the Vertibird while wearing the armor.- You can order some companions to go to a settlement but not all companions.- You will have a settlement in the first hour of game where you will be able to store weapons, armor, etc.- It is "easy" to get bottle caps but at the same time the vendors' prices are high. So it is more or less balanced.- The new conversation system makes the game much simpler and it's not as immersive as the last games. (This image was posted with this comment: https://embed.gyazo.com/79bd627605bd3694ebd2c98419e241b2.jpg).- Quests are typical Bethesda quests. Go to place X to find or kill Y. Also places like industries, metro stations, grocery stores, buildings, etc are different from one another and exploring them is rewarding.- The simplified conversation system makes charisma more useless than in past games. You can still solve some problems with charisma but not at the same level that FO3 or FNV let you do. Edytowane 2 Listopada 2015 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicqk Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Cześć Zastanawiam się nad kupnem Fallouta 4 i mam dylemat ponieważ grałem w tylko jedną z całej serii, czyli Fallout:New Vegas, który mnie nie wciągnął i przegrałem w niego tylko 4 godziny. Mało znam uniwersum. Moje pytanie czy jest sens bym kupował Fallouta 4 i czy jego fabuła może mnie wciągnąć i zachęcić do przejście nie znając uniwersum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech1991 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Gra będzie raczej w stylu Fallout 3. Mnie new Vegas nie wciągnął. Jednak nie spodziewaj się, że gra będzie o 180 stopni inna. Inaczej będzie wyglądać główny wątek i świat w nowym miejscu. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Wygląd tej gry to żart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicqk Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Czyli jeśli nie znam uniwersum to mogę zrozumieć fabułęi wczuć się w klimat gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech1991 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Czyli jeśli nie znam uniwersum to mogę zrozumieć fabułęi wczuć się w klimat gry? Każda seria to nowy start, nie ma czegoś takiego jak w assassin's creed 1-3 (czyli 5 części), że czasy współczesne to jedno i to samo. Natomiast zdecydowanie NV rozumieli wyjadacze. Jeśli tam nie ma frakcji, to spokojnie można od razu zaczynać. Ale mimo wszystko, jeśli grę miałbym kupić a nie spirać zacząłbym od trójki. Masa modów podobno na PC, a sama gra na xbox360 była dla mnie idealna. Wykręciłem 55h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Prawda to, że w czwórce nie będzie można naprawiać broni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Tak. Odpada też system karmy i reputacji. Edytowane 3 Listopada 2015 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) muve.pl paczki wysyła dopiero 9.11, oby przyszła na czas ^^ Edytowane 3 Listopada 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modoc Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Jak dla mnie na minus najbardziej ta kolorowość i jaskrawość oraz czyste niebo. Tego nie przetrawię, bez patchy się nie obejdzie. A co do reszty pogramy zobaczymy. Nie będę wyrokował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech1991 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 A mi się podoba, bo będzie inaczej... Tylko do samego fallouta jako tako mniej pasuje. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 fallout nigdy nie miał jakieś wypasionej grafy\tekstur, liczyła sie grywalność jak to będzie to nie ma powodu do narzekań ;) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech1991 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1134005 Screeny z wersji PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Tak. Odpada też system karmy i reputacji. Czyli jak znajdę fajną (unikatową) giwerę i zechcę jej używać podczas wojaży po pustkowiach do końca gry, to nie ma szans, bo się prędzej czy później popsuje? Bezsens. A jaki dali levelcap? Pewnie zaniżyli w stosunku do serii TES? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Czyli jak znajdę fajną (unikatową) giwerę i zechcę jej używać podczas wojaży po pustkowiach do końca gry, to nie ma szans, bo się prędzej czy później popsuje? Bezsens. A jaki dali levelcap? Pewnie zaniżyli w stosunku do serii TES? Z tego co wiem to bronie się nie zużywają, nie ma ograniczeń lvlowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Nie śledzę tematu nowego Fallouta tak dziarsko jak inni, stąd te pytania. Niemniej jeśli masz rację Makduf, to gra będzie totalnym casualem. I jeszcze 180 zeta na PC za to wołają. To ja sobie poczekam i zobaczę co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Nie śledzę tematu nowego Fallouta tak dziarsko jak inni, stąd te pytania. Niemniej jeśli masz rację Makduf, to gra będzie totalnym casualem. I jeszcze 180 zeta na PC za to wołają. To ja sobie poczekam i zobaczę co z tego wyjdzie. W Skyrimie też nie było ograniczenia lvlowego, ani bronie się nie niszczyły z tego co pamiętam i gra wcale nie była casualem. Pożyjemy zobaczymy 7 dni zostało :p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech1991 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Brak karmy jest kpiną... Fakt, że w fallocie 3 jakoś bardzo nie odczułem tego systemu, ale Fallout bez karmy? To jak sejm bez pisu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2015 dość ciekawy materiał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2015 Jeszcze tylko dodać najemników do budowanego domku oraz system najazdów innych najemników i mamy funkcjonalność z 2002 roku z TES. No ciekawy ten dodatek fabularny do F3. Pewnie i tak kupię dla rozwałki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) System najazdów i najemnicy są już dodani ;> Edytowane 5 Listopada 2015 przez Makduf 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech1991 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2015 Jest trailer 1:46 wskazuje na to, że sami będziemy syntetykami. Bajka :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...