crossek Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam mam dziwny problem : na wifi z szyfrowaniem AES ping mi cały czas skacze natomiast gdy przestawiam szyfrowanie na tkip ping przestaje skakać ale za to mam o wiele niższą prędkość pobierania ( z 150 Mb/s na 54 MB/s) proszę o pomoc bo z tym wifi wyrobić nie idzie :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossek Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 Wróżek u nas nie ma . Może byś tak podał parametry routera ( marka i model ) oraz parametry łącza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossek Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 Router to pentagram cerberus p6363 Do tego na kablu nie mam problemów Parametry łącza koba 50 Mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossek Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 help :X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Nic nie zrobisz, zmień router ew. soft. Edytowane 24 Listopada 2013 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...