Kailara Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) WItam mam taki problem co 1h-2h na około minute trace połączenie wifi nie jest to problem zasiegu/komputera ani Access Pointa.(gdy jestem podłączony pod sama karte jest tak samo). Nie wiem co jest grane. Zauwazyłem, że w chwili utraty internetu nie moge wejsc w ustawienia routera Jakies pomysly? dorzucam logi z routera co jeszcze wrzucic? log router.rtf Edytowane 21 Listopada 2013 przez Kailara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Albo router albo karta albo sterowniki. Musisz podłączyć inny komp. pod router żeby wyeliminować jedną ze stron. Model routera i karty wróżą dzisiaj: Edytowane 21 Listopada 2013 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kailara Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 Sprawdzalem na innym kompie jest tak samo router: TP-LINK TL-WR740N 150Mbps Wireless N Routeraccess point : Tp link TL-WR743ND Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 To to jest zmostkowane jakoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kailara Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 router przez wifi do access pointa i z niego rozdzielam neta na laptopa i pc. Przed chiwla zaraz po rozłaczeniu padly mi dnsy, gdy probowałem cos pingowac to nie mozna było znaleść hosta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 A jak pominiesz AP to też rozłącza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kailara Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Możliwe ze cos jest nie tak pomiedzy routerem a ap. 1 dzien bez apka i narazie nie ma problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...