tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ...albo mi się zdaje, albo jest cofnięta o godzinkę :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Było jużo tym w Profilu przestaw sobie na RPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 test :) u mnie jest 7 minut roznicy miedzy "moim" czasem a czasem na serwerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 generalnie po zmianie czasu zmieniam wszystkim ale jak ktos sie rejestrowal po to mogl sie zalapac na niewlasciwy ;) W profilu mozna sobie zmieniac dowolnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 i wszystko jasne dziękju wery macz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 n/p bede musial to kiedys ustawic sensowniej bo aktualne jest troche mylace i tez mam bezsensu ustawienie -5 zamiast -6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...