siwy3551 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 http://jello.pl/p/2107/736339/thermaltake-spinq-vt-chlodzenie-wentylatory-procesory-komputery.html Czy to arcydzieło nada się do mojej płyty głównej asus crosshair v formula-z Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Jak szukasz nietypowego, głośnego relatywnie cichszego od boxa i o małej wydajności chłodzenia w którym nie zmienisz turbiny gdy ta padnie - bierz. Mówiłem że jest przewartościowany a jedynymi argumentami jest to że mało zajmuje i wygląda? Edytowane 24 Listopada 2013 przez Orgiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Jak wyżej i nie napisałeś co ma to chłodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy3551 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Głównie wygląd mi się podoba. A ma to sobie poradzić z: fx 8350 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Głównie wygląd mi się podoba. A ma to sobie poradzić z: fx 8350 Wyglądem go nie schłodzisz. Rozumiem gdyby kosztował 120pln - wtedy można byłoby się zastanowić. Za 200 - jak będziesz non stop na niego patrzeć i relaksuje Cię odgłos turbiny. Wspomniałem że gdy rozleci się rotor to możesz go sobie używać jako przycisku do papierów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Równie dobry wybór co platforma AMD za ponad 1500zł. W tej cenie można kupić i7 z całkiem niezłą płytą. Edytowane 24 Listopada 2013 przez andrew777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Równie dobry wybór co platforma na AMD za ponad 1500zł. O tym nie jest temat [; Jak ma kaprys to niech bierze. Mnie samemu obija się po łbie AMD przy następnym upgrade'dzie. Tzn. jak umrze mi jakościowo świetny P5Q DLX [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy3551 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Wyglądem go nie schłodzisz. Rozumiem gdyby kosztował 120pln - wtedy można byłoby się zastanowić. Za 200 - jak będziesz non stop na niego patrzeć i relaksuje Cię odgłos turbiny. Wspomniałem że gdy rozleci się rotor to możesz go sobie używać jako przycisku do papierów? do sedna. Na stronie producenta podane jest wyższe TDP niż to, które wytwarza mój FX owiany złą sławą. Jeśli ma się zepsuć to przecież jest gwarancja. Równie dobry wybór co platforma AMD za ponad 1500zł. W tej cenie można kupić i7 z całkiem niezłą płytą. ... Za płytę dałem 790 zł, a proca mam za 435 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 do sedna. Na stronie producenta podane jest wyższe TDP niż to, które wytwarza mój FX owiany złą sławą. Jeśli ma się zepsuć to przecież jest gwarancja.Tak tylko że to wyższe TDP jest wartością z którą poradzi sobie chłodzenie z wentylatorem na 100% non stop. A co do gwarancji - wierzę że zrealizują ją tylko w przypadku standardowej wieży wywalasz do pudełka zatarty wentylator i kupujesz jeden z 30 polecanych pod siebie. Albo nawet robisz push-pull. ... Za płytę dałem 790 zł, a proca mam za 435 złI to są Twoje pieniądze i preferencje. Napisałem chyba już wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy3551 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Zamknij proszę ten temat w takim razie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...