Digichaos Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam Chcialbym podkrecic swojego palitka do maxymalnie bezpiecznych wartosci Moje pytanie brzmi czym i jak to zrobic/ sprawdzic stabilność po .. Może pytanie jest troche glupie ale jestem poczatkujacy screen z GPU-Z mojej karty zalaczam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Widać że jesteś początkujący - koło kija lata ci zbiorczy o 7xx w którym wisi trochę informacji wraz z recenzjami co i jak się podkręca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digichaos Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Czytalem juz recenzje ale niestety nieznalazlem dokladnych wskazowek co i jak podkrecic Witam poczytalem zrobilem proszę o wasze opinie czy zrobilem dobrze czy zle jesli zle to co poprawic Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Piękna karta. Memki tak wysoko poszły ? Max boost masz na 1306 Mhz, nie katuj więcej, bo to nic nie da. Pokaż KBT z biosu karty (wszystkie zakładki). http://pliki.onet.pl/Kepler.BIOS.Tweaker,Karty.graficzne.NVIDIA,Windows,112747.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digichaos Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Piękna karta. Memki tak wysoko poszły ? Max boost masz na 1306 Mhz, nie katuj więcej, bo to nic nie da. Pokaż KBT z biosu karty (wszystkie zakładki). http://pliki.onet.pl/Kepler.BIOS.Tweaker,Karty.graficzne.NVIDIA,Windows,112747.html Wiesz co niewiem czy cos zle robie ale sciagnelem ten program odpalilem i mam wszystkie pola puste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgadzam się z kolegą, memorki masz ładne(wysokie takty), rdzeń powinien pójść na 1300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 Wiesz co niewiem czy cos zle robie ale sciagnelem ten program odpalilem i mam wszystkie pola puste Daj bios karty na forum, to się zobaczy, co tam jest grane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroato Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Też mam tego tego Palitka (GTX770 JetStream) - do testów robi 1200/8000. I nie jest to raczej jego max :grin: Na co dzień karty nie katuję - chodzi na stockowych 1150/7010. Generalnie zresztą karta w idle i grach jest cicha, dopiero Furmark jest w stanie rozkręcić ją do poziomu słyszalności:) ASIC: 82,8% Edytowane 7 Maja 2014 przez aroato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digichaos Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 zauważylem ze pod obciązeniem mojego palitka slychac piszczenie cewek czy jest to "normalne" czy powinienem się zacząć martwic ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Normalne (chociaż wkurzające). Zostaje przywyknąć albo jeśli bardzo Ci przeszkadza szukać egzemplarza który nie piszczy, ale to jest loteria niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...