siwy3551 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam, potrzebuję chłodzenia dla mojego FX 8350. Pełna specyfikacja mojego PC jest w sygnaturce. Pieniądze nie grają roli. Chciałbym, żeby to też fajnie wyglądało. Mam plexi w obudowie, która i tak będzie modyfikowana dlatego wygląd ma największe znaczenie. Procesor będzie też kręcony. Bardzo podoba mi się Thermaltake Spin Q. A dokładnie coś takiego http://rog.asus.com/forum/showthread.php?31907-Ignis-Proiecti- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 cena nie gra roli?to Megahalems Black + Corsair SP120 Red Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Jakie te Geile - bo coś większego może zahaczać o radiatory pamięci. No i jeśli cena nie gra roli, mając 4/8 Fx zastanowiłbym się na Twoim miejscu nad H100i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...