no_wayy Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Witam! Wiem, że dostanę pewnie zj*** że temat się powtórzył, ale zaryzykuje :D Mam w domciu neo+ i współdzielę ją z 2 kolesiami. Oparte jest to na routerze LG LRG1004. I mam małe pytanie: w jakis sposób będąc adminem mógłbym przydzielić równy dostęp (najlepiej dynamiczny, ale w ostateczności może być statyczny). Wiem że router na linuxie byłby lepszy i że delinki są popularne, ale mam taki model jaki mam i prosiłbym o konkretną pomoc. Czy istnieje jakaś aplikacja sterująca pracą mojego routera i dzieląca dostęp, czy też może po prosu muszę ustawić jakąś opcję w nim (bo jestem raczej niezorientowanym w dokładnej jego konfiguracji - podstawy zrobiłem, ale to mnie przerasta). Byłbym wdzięczny za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no_wayy Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Na swoją obronę chciałbym wskazać, że: 1. www.google.pl - nic nie wykazało - żadnych informacji o konfiguracji urządzenia tego typu; 2. z poprzednich postów wiem, że na linuxie byłoby cool więc nikt raczej nad tym się rozwodził; 3. link bodajże www.serv.neostrada.pl - nie działą :( 4. inne moje źródła zawiodły więc proszę o pomoc... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Nie ma takiej mozliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...