mondracy Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Chciałbum kupić jakiego PC-ta na którym możnaby popykać w jakieś nowsze tytuły. Nie znam się za bardzo na składaniu sprzętu, więc chciałbym kupić takiego gotowca jak ten Sensilo. Co myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Zdecydowanie nie. Edytowane 25 Listopada 2013 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Zobacz sobie zestawy na purepc. Przy zakupie w morele składanie jest za darmo i części są dobrane optymalnie, a nie tak jak w przypadku takich gotowców jak podałeś. Tapatalk 4 @ SGS 3 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesium11 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 http://www.morele.net/inventory/info/dHwLjJ/ ja latam w BF-4 i mam spokuj jak chcesz to wrzucasz tylko lepszego proca i grafe bo widze że chcesz do 3000zł 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) Zestaw za 3000 zł na AMD... No chyba nie. Proszę bardzo: http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_listopad_2013?page=0,10 Edytowane 26 Listopada 2013 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondracy Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 dla mnie tam sklep jest rzeczą drugorzędna czy to będzie komputronik czy coś innego, ale chce zwyczajnie już gotowego PC-ta. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...