jonathan Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Mam problem z karta graficzna Sapphire Radeon HD 7770 Vapor-X - Złącze DVI 2 szt. Złącze HDMI 1 szt. Złącze DisplayPort 1 szt. Niby grafika obsługuje ATI Eyefinity ale za chiny ludowe nie moge uruchomic 3 monitorow Wszystkie ekrany sa takie same podłaczone poprzez DP i 2x DVI Albo jakas ciach!la, albo kuzwa juz nie wiem. Wykrywa mi 3 ekrany, ale moge aktywowac tylko 2, trzeci jest czarny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 I wszystko jasne do podlaczenia 3 monitora musze miec aktywny adapter display port Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) było wybrać normalna płytę a nie wykastrowany P67 to byś ruszył reszte monitorów z integry ^^ przez opcje multi-monitor w biosie Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 A skad byl pomysl ze to na moim kompie?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...