shosiu Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Chciałbym zmienić obecną kartę - Geforce 9600gt - na coś nowszego, bardziej energooszczędnego i troszkę szybszego. Gracz ze mnie niedzielny, także nie potrzebuję niczego mocnego. Mam za to jedną wytyczną - karta musi być bez dodatkowego zasilania - cały prąd ma iść z PCI-E Nie chodzi o to, że mam słaby zasilacz itp - po prostu nie chcę dodatkowych kabli i tyle. I tu pytanie: co jest aktualnie najszybsze, i spełnia te wymogi? Wiem że Asus wypuścił gtx650 bez złącza 6-PIN, jest też AMD 7750 (trochę tańsza od GTX). Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Napisz lepiej do jakiego sprzętu ma być ta karta, jaki procesor, płyta, zasilacz, ram.... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shosiu Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Procesor: i7 860 Płyta: MSI P55-GD65 RAM: 12GB Zasilacz: Be Quiet Dark Power 530W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Jak praktycznie nie grasz to może być HD7750 , GTX650 trochę szybsza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...