wysota Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam. Mam taki problem jak można zmienić wygląd ikon, a dokładnie wszystkich folderów "na raz" w win 7, wiem że istnieje taka możliwość. W XP zmieniało się w ustawieniach folderów i plików po przez zmianę ikony typu plików, ale w 7 takiej opcji nie ma. Chciałem trochę zmienić wygląd systemu ponieważ standardowy mi się już znudził. Roziwązania szukam juz od 3 dni i nic znaleźć nie moge. Z góry dzięki i sorki skoro temat jest nie w tym dziale ale nie wiedziałem gdzie to umieścić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugii Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Z ciekawości sprawdziłem - pierwsze co wyskoczyło w googlach: https://www.youtube.com/watch?v=V5HUeujizYM Z tego co popatrzyłem, to innej/lepszej metody nie ma. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysota Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 to jest dobre rozwiązanie jeżeli chcemy podmienić wszystkie pliki Imageres.dll lub shell.dll. Mi chodzi o edycje a dokładnie szczególne ikony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...