Lukhas Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam.Dostałem dostęp do konta MSDN AA. Z tego, co widzę, jest już na tym koncie zamówiony m.in. system Windows 8 oraz Windows 8.1 PRO (są wygenerowane klucze, prawdopodobnie Windowsy są zainstalowane na komputerach, ale po jednej kopii).W związku z tym mam pytania:1. Czy to prawda, że na jednym kluczu można zainstalować dwie kopie na dwóch różnych komputerach i nie będzie z tym żadnego problemu?2. Czy lepiej ściągnąć wersję Windows 8.1 Pro N, by mieć unikalny klucz i nie obawiać się, że wykorzystanie drugi raz wygenerowanego klucza może się nie udać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Możesz na jednym kluczu pare razy validować. Windows 8.1 Pro N to jest wersja specjalnie dla durnej polityki antymonopolowej UE więc praktycznie niczym się nie różni poza wyborem przeglądarki na początku. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukhas Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 No właśnie czytałem w EULA od DreamSparka, że maksymalnie na dwóch komputerach można wykorzystać klucz, tylko nie do końca wiedziałem czy dobrze rozumiem, dlatego wołałem zapytać. Co do wersji N to z tego co wiem, to nie ma tam też WMP oraz kilku innych programów do zarządzania muzyką, filmami, DVD itd. W takim razie ściągam Windows 8 PRO i użyję tego klucza, który już raz był wykorzystany. Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...