Imperator Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 PixelView TV + Kamera ma ktos ta karte (sprzedawana razem z kamera)? nie moge wlaczyc tej kamery, chyba to jest kwestia sterownikow... moze ktos co poradzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Jeśli dobrze kojarze to chodzi o wersje na tym z tym śmiesznym wtykiem coś Quartc lub coś podobnego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 przejdz do rzeczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 przejdz do rzeczy :)Poszukaj sterowników na www.prolink.pl PS Jak miałem cuś takiego to bezproblemów chodziło ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 ja to mam kamerka dziala tylko pod windowsem 9x/ME pod XP/2000 nie dziala :(. Ja mam PixelView Play TV PAK 1 ty masz 1 czy 2??? po jest tez PixelView Play TV PAK 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 tristan to witam w klubie... heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 hej mam ta sama karte i nie mialem zadnych problemow z kamera(oprocz jakosci ) napisz wiecej to cos ci pomoge (masz zielony ekran,czarny?), mialem troche problemow z ta karta i cos juz sie nauczylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 mysle ze tu chodzi o moj system... win XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...