sepic Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 (edytowane) Witam. Dysk Dysk Seagate 160gb podłączony jest przez przejściówkę SATA -> ATA. do tej pory wszystko działało poprawnie. Jednak musiałem na chwilę musiałem odpiąć dysk i ponownie podłączyć. Bo tym zabiegu dysk jest widoczny w biosie, ale w windows juz nie. W easeus partition chciałem sformatować dysk jednak po kilku minutach pojawił się komunikat.http://s6.ifotos.pl/img/1png_nqhwhxx.pngHDtune wykonuje benchmark, ale na errorscan sie wiesza. Macie jakies pomysły? Edytowane 30 Listopada 2013 przez sepic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 sprawdz status smart. pewnie masz uwalony poczatek dysku i przy dluzszym time-oucie od dysku przejsciowka dostaje zwiechy i zrywa kompletnie rozmowe z komputerem albo dyskiem i dysk wtedy znika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sln Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Albo przejsciowka uwalona.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...