tyranxp Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Niedługo mam zamiar kupić zestaw od "caleba" w grudniu lub w styczniu. Obecnie posiadam stary sprzęt z dyskami IDE (dwa dyski-WD 160 GB i Seagate 40 GB) i SATA1 (Samsung 80 GB). Chciałbym aby te wszystkie dane zostaly przeniosione na nowym zestawie, jednakże nie będzie to możliwe. Gdyż nie da się podłączyć dyski IDE do płyt które w ogóle nie posiadają złącza IDE. Więc mam do pytanie czy jest jakiś adapter którego byście polecali przez USB, aby można byłoby traktować te stare dyski jako przenośne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jeśli tyko do jednorazowego przeniesienia danych to przez lan prześlij. W jedno popołudnie przerzucisz te dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyranxp Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Sorry, chciałem właśnie napisać do wielokrotnego przeniesienia dancyh (w tym na laptopie). Ale nie na stałe do podłączenia, tylko do przeniesienia danych i tyle. Edytowane 1 Grudnia 2013 przez tyranxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyranxp Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Czy taka stacja się przyda ? http://www.morele.net/stacja-dokujaca-dla-dysku-twardego-unitek-y-1031-306486/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Tak, nada się do tego co potrzebujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...