soczek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Po przejrzeniu tego subforum doszedłem do wniosku że chyba coś z ofery Lenovo w przedziale 1500-1800zł powinno przypasować do takich podstawowych zadań dla lapka którego poszukuję. Wymagania: i3, matowa matryca, co najmniej 1 port usb3.0, hdmi Moje propozycje Lenovo B590 (i3, 4GB ram i nic ponadto) 1587zł Lenovo G580 (i3, 4GB ram, 710M) 1699zł Lenovo ThinkPad Edge E530c (i3, 4GB ram i tyle) 1849zł jako alternatywę znalazłem jeszcze HP ProBook 450 w podobnej konfiguracji ale to już wydatek rzędu 1899zł Moje pytanie jest następujące: czy warto dopłacać do tego 710M albo wytrzymałości ThinkPada? Chcę kupić sprzęt który który będzie służył do komfortowej pracy, przeglądania neta i obejrzenia filmu, i nie byłoby z tym problemu, ale zależy mi też bardzo na tym, żeby pracował bezawaryjnie. Czy ktoś mógłby mi polecić jakieś alternatywy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakalowy Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Na Twoim miejscu brałbym ThinkPada, laptop bardzo solidnie wykonany, posłuży Ci przez długi czas. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...