kluczos Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Witam, mam problem z moim laptopem od jakiegoś czasu i nie wiem gdzie go boli... Chodzi o to, że np. jak mam załączonego samego utorrenta z aktywnym ściąganiem i nic więcej na nim nie jest robione, potrafi się zawiesić po 5 minutach. Czasami się zdarza przy przeglądaniu stron, głównie przy filmach z youtube, że też potrafi się zawiesić. Postawiłem na nowo system win 7 x64 ściągnąłęm wszystkie aktualizacje systemu oraz najnowsze sterowniki i problem nie ustąpił. Zrobiłem test prime95 załączony przez 30minut nie zwiesił systemu. HDtune nie wykrył żadnych badblocków a w zakładce health nie było żadnych problemów. nie wiem w czym jeszcze może tkwić problem.. Mam lapka Asus M51Va Intel C2D P8600 2,4GHz, grafika 3650 mobilityHD, 4gb ram ddr2. Za pomoc z góry dzięki zapomniałbym dodać, przy zwieszaniu nie pojawia się BSOD, a w podglądzie zdarzeń nie pojawia się żaden błąd poza tym że "system został nieoczekiwanie zamknięty" Edytowane 2 Grudnia 2013 przez kluczos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeah77 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 nikt ci nie pomoże bo to jest takie forum gdzie możesz sobie pisać posty a i tak nikt ci nie odp. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Pewnie płyta pada. Sprawdź jeszcze MemTest pamięci. Ale na moje oko to płyta Wysłane z mojego ZTE V970 przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazzyIwan Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opisać „zawiesił„, mem test przez cała noc, screen z hd tune pro zakł zdrowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 HDTune podobno czysty, pewnie ma typowe freezy. Albo ram albo płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Proste pytanie Czyściłeś go kiedyś? Pewnie jest cały zarośniety kurzem temperatura skacze i płyta zaiwesza komputer żeby go uratować przed spaleniem, przedmuchaj kompresorem albo rozkręć wyczyść, nasmaruj wentylatory wymień paste termoprzewodzącą i powinno działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...