roked101 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Witam Chciałbym się dowiedzieć czy odpali mi BF3 albo BF4 na moim sprzęcie i ile miałbym FPs Oto dane Samsung Karta Graficzna NVIDIA GeForce GT620m 1GB Procesor Intel Core i5-3210m CPU 2.50GHz Turbo Bost 3.1GHz Ram 4GB 64 bitowy system operacyjny Win 7 A i druga sprawa ile był by warty (zł) wyżej wymieniony sprzęt. Bardzo Proszę o szybką odpowiedz. Dziękuje !!! Edytowane 2 Grudnia 2013 przez roked101 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Odpali, ale na 15FPSach to sobie nie pograsz Jaki to jest model? Szczerze, to dziwią mnie ludzie którzy chcą na laptopach za 2000 pograć w takie gry jak wyżej. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Bonusso3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Naucz się korzystać z forum. Temat o BF3 i BF4 już istnieje. Wystarczyło tylko poszukać i tam należało zapytać . BF3 na 2 rdzeniowcach lubi się ciąć, ale przy dobrym GPU idzie jeszcze pograć. Ty takiego nie posiadasz. O BF4 nawet nie pytaj... Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Devil 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roked101 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Model to Samsung np300e5c Dzięki za pomoc to teraz musze zbierac kase na nowy sprzet i mam pytanie czy do 3000zl złoże jakiś sprzęt co pośmigam na wysokich wymaganiach 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Model to Samsung np300e5c Dzięki za pomoc to teraz musze zbierac kase na nowy sprzet i mam pytanie czy do 3000zl złoże jakiś sprzęt co pośmigam na wysokich wymaganiach Co to są wysokie wymagania? //retard mode Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dział "Co kupić" to gdzie indziej jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...