Gość Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witam. Mam taki problem - czasami jak gram w Team Fortress 2 to obraz i dźwięk ścinają się na chwilę, po czym pojawia się czarny ekran. Potem wszystko wraca do normy. Wtedy wyświetla mi się komunikat, że sterownik nVidii przestał odpowiadać ale odzyskał sprawność. Co muszę zrobić aby nigdy więcej się to nie pojawiało? Karta graficzna - jak w temacie Wersja sterownika - 179.04 System operacyjny - Windows 7 Ultimate SP1 32-bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 wyczyscic laptopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Już nic, zaaktualizowałem sterowniki i jest ok :) Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...