adish Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Cześć, Mam pytanie. Sugerowałem się odnośnikiem ze strony (Zestawy Komp. --> Słuchawki). W cenie do 100 zł, czy te: "Superlux HD681" - w zupełności wystarczą? A będąc bardziej dokładnym - chodzi mi o ich wytrzymałość? Z góry dzięki za odpowiedź/pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asturas Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Z mojego doświadczenia z Superlux HD681 EVO, czyli nowszą wersją mogę powiedzieć tylko, że z jednej strony są wytrzymałe, ale jest jedno "ale". Materiał na muszlach, takie skóropodobne coś błyskawicznie się uszkadza. Na całe szczęście, zwłaszcza w Superlux HD681 nie jest tak trudno znaleźć zamienniki od AKG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adish Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Dzięki za odpowiedź. Czyli np. te będą dobre? (w tym przedziale cenowym): 1) AKG K404 2) AKG K511 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adish Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ok, jako że byłem w pośpiechu i musiałem szybko wybrać zakupiłem AKG K511 - napiszę jak się sprawują. /Adieu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...