Torcik Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Witam, szykuję się do zakupienia dysku wewnętrznego. Zdecydowałem się na Western Digital Blue 1TB WD10EZEX 64MB cache SATA-600. Tutaj rodzi się moje pytanie - czy będzie kompatybilny z płyta głową Gigabyta GA-G31M-ES2L. Z góry dzięki za pomoc. Pozdro, Torcik. Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Torcik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Sata ma? Ma. I to nawet 4 sztuki. Więc będzie działać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zent Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Interfejs SATA ma kompatybilność wsteczną. Jednak niektóre dyski mają możliwość przełączenia trybu SATA na wolniejszy, za pomocą zworki. Ale w zdecydowanej większości przypadków jest to nie potrzebne. Czyli powinno od razu działać jak należy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Dysk już dotarł. Jest mi w stanie ktoś powiedzieć który kabel SATA należy zakupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 SATA. Kabel jest jeden taki sam do wszystkich standardów. Tak swoją drogą powinieneś mieć jakiś z płytą główną. Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 SATA. Kabel jest jeden taki sam do wszystkich standardów. Tak swoją drogą powinieneś mieć jakiś z płytą główną. Tapatalk 4 @ SGS 3 Tak, mam jeden kabel, ale jest podłączony do innego dysku, który był zamówiony przy składaniu komputera [500gb] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...