Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

przegladalem sobie siec i znalazlem fajny test ddrkow

http://www.overclockers.co.nz/ocnz/misc/dd...drguide/4.shtml

ten crucial niezle sie kreci! (172 na 2-2-2 WoW) czy ma ktos moze te pamiatki?

btw czy w polsce sa one dostepne? (jesli nie to ja i tak jade w wakacje do gb wiec pewnie sprawie sobie prezent :) no i cena nie jest taka zla! (ok 60$ sztuke )

czekam na opinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm moze i sie super kreca ale za to "moje" sa ecc wiec sa duzo bardziej stabilne :) no i cena nizsza :D

a i tak mam zamiar kuic plytke k333 wiec jak wstawie 166/166 i podkrece to sadze ze te 172 jest spoko

ale twoje sa "niekiepskie" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm moze i sie super kreca ale za to "moje" sa ecc wiec sa duzo bardziej stabilne :) no i cena nizsza :D

a i tak mam zamiar kuic plytke k333 wiec jak wstawie 166/166 i podkrece to sadze ze te 172 jest spoko

Skąd wiesz jaka jest moja cena?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się wydawało że cena to 350 (na allegro jak dobrze pamiętam :? ),.W sumie każdy może się mylić. A jeśli mam rację to 350 za 256 tak dobrych pamięci to całkiem znośnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh ECC są bardziej stabilne i wolniejsze przy okazji :P btw: stawiasz serwer? :P

Kupiłem pamiątki od Mate76 i jestem z nich zadowolony - w tej chwili chodzą na Epoxie 4g4a+ cpu/mem 166/215 i transfer pamiątek w Sandrze wynosi ponad 3100 MB/s :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pamiątki, jak wspomniano w opisie ;)

Chodzą /chodziły na 166 2-2-2-5-1 przy 3 V około kilku miechów aż ostatnio jedna kostka odmówiła współpracy z 128 MB.

Od tej pory kręce mnożnikiem i czekam na kumulacje funduszy :)

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja te pamięci mam ze stanow jedna koścc 256 to 43 $ a ma dwie wiec nie za drogo a do krecenia sa swietne Crucial to z tego co wyczytałem odłam Micron Technologis (tak u mnie pisze na ramach) dodam ze działaja na MSI kt3 ultra osobiscie polecam

nara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...