liechmaster Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 przegladalem sobie siec i znalazlem fajny test ddrkow http://www.overclockers.co.nz/ocnz/misc/dd...drguide/4.shtml ten crucial niezle sie kreci! (172 na 2-2-2 WoW) czy ma ktos moze te pamiatki? btw czy w polsce sa one dostepne? (jesli nie to ja i tak jade w wakacje do gb wiec pewnie sprawie sobie prezent :) no i cena nie jest taka zla! (ok 60$ sztuke ) czekam na opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 ups cena jest w funtach :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Cześć, zobacz lepiej to: http://www.ocmodshop.com/xtreme3200.asp http://www.n3dt.com/reviews/mem/XtremeDDR/...xtremeddr1.html Zostało mi jeszcze parę sztuk... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 hmm moze i sie super kreca ale za to "moje" sa ecc wiec sa duzo bardziej stabilne :) no i cena nizsza :D a i tak mam zamiar kuic plytke k333 wiec jak wstawie 166/166 i podkrece to sadze ze te 172 jest spoko ale twoje sa "niekiepskie" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 hmm moze i sie super kreca ale za to "moje" sa ecc wiec sa duzo bardziej stabilne :) no i cena nizsza :D a i tak mam zamiar kuic plytke k333 wiec jak wstawie 166/166 i podkrece to sadze ze te 172 jest spoko ale twoje sa "niekiepskie" :) Skąd wiesz jaka jest moja cena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 bo czytalem twoj post (o ile pamietam to chciales 425 czy cos takiego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 A mi się wydawało że cena to 350 (na allegro jak dobrze pamiętam :? ),.W sumie każdy może się mylić. A jeśli mam rację to 350 za 256 tak dobrych pamięci to całkiem znośnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 hmm moze i sie super kreca ale za to "moje" sa ecc wiec sa duzo bardziej stabilne :) no i cena nizsza :D a i tak mam zamiar kuic plytke k333 wiec jak wstawie 166/166 i podkrece to sadze ze te 172 jest spoko ale twoje sa "niekiepskie" :) Heh ECC są bardziej stabilne i wolniejsze przy okazji :P btw: stawiasz serwer? :P Kupiłem pamiątki od Mate76 i jestem z nich zadowolony - w tej chwili chodzą na Epoxie 4g4a+ cpu/mem 166/215 i transfer pamiątek w Sandrze wynosi ponad 3100 MB/s :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 heh wolnijsze... ale kreca sie dobrze :D zwlaszcza ze sprzedwana sa jako 133 cas2.5 :D i sa TANSZE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Mam takie pamiątki, jak wspomniano w opisie ;) Chodzą /chodziły na 166 2-2-2-5-1 przy 3 V około kilku miechów aż ostatnio jedna kostka odmówiła współpracy z 128 MB. Od tej pory kręce mnożnikiem i czekam na kumulacje funduszy :) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Ja te pamięci mam ze stanow jedna koścc 256 to 43 $ a ma dwie wiec nie za drogo a do krecenia sa swietne Crucial to z tego co wyczytałem odłam Micron Technologis (tak u mnie pisze na ramach) dodam ze działaja na MSI kt3 ultra osobiscie polecam nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 no to decyzja podjeta :D bede w gb to kupuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 ja mam sdr cruciciala i chodzą 2-2-2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...