seba_999 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witajcie, W wielkim skrócie - mój klient chciał ofertę na Office - wysłałem mu na Office Home and Business 2013 i Office Prof 2013 ESD. Klient wybrał opcję nr 2, FV wystawiona, wysłana, konto na MS założone, przypisany klucz office do konta MS i zonk... Klient ma Windowsa XP... Co w tej sprawie można zrobić? Da się to w jakiś sposób odkręcić? Na infolinii MS otrzymałem informację, że klucz do konta przypisany jest permanentnie, tylko nie wiem czy to jest informacja w stylu "wypchaj się, nie chce mi się Ci pomóc"... Pomóżcie, bo cała sprawa warta jest koło 800 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sln Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Nakłoń na upgrade do Windows 7 lub 8, dla XP kończy się wsparcie za pół roku i będzie coraz więcej takich sytuacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Własnie upgrade nie wchodzi w grę - "nie, bo nie". Zauważyłem, że da się edytować właściciela konta, adres email itd... także problem wydaje się być rozwiązany. A Klientowi się sprzeda Office 2010... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Dopytaj sie M$ czy przy tej wersji nie mozesz wykonac downgrade... Wersje MOLP z tego co pamietam tak mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...