Marcins94 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Witam, szukam myszki do gier - budżet +/- 200zł. Zastanawiam się przede wszystkim jaki rodzaj wziąć - laser czy optyk? Na oku mam takie myszki: logitech g500s, g400s, razer deathadder 2013. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jeśli masz podkładkę tzw szmaciankę to zdecydowanie lepszy będzie sensor optyczny. Za modele Logitecha z dopiskiem s musisz nieco dopłacić niż bez.Poszukaj w sklepach czy Allegro myszki G400 lub Thermalthake Saphira http://www.morele.net/thermaltake-tt-esports-saphira-rubber-mo-sph008dt-480185/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins94 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Mam podkładkę steelseries. Logitechy maja dobre ceny na amazonie brytyjskim. Zastanawiam sie czy nie warto dolozyc do Deathaddera 2013. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray_mantis Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Patrząc na twoje typy szukasz większego profilowanego gryzonia więc sprawdź jeszcze Steelseries Rival który wyszedł nie dawno i mieści się akurat w budżecie. Bawiłem się nim na PGA i DA 3.5g (za grosze co prawda) od razu sprzedałem jak miałem okazję kupić Rivala EDIT: Skoro rozważasz dołożenie spójrz jeszcze na Roccat Kone XTD i Zowie EC Edytowane 6 Grudnia 2013 przez gray_mantis 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins94 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Ten rival jest bardzo ciekawy no i tanszy od deathaddera o te kilkadziesiat złotych. Skoro masz doświadczenie z obydwoma myszkami, to jak ma się jakość/rozmiar/kształt/wygoda użytkowania Rivala do DA? Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Marcins94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Od razera i zowie odpuść sobie myszki, sensor tylko optyczny do FPS chyba że walduś amator jesteś to czy laser czy optyk nie pomoże w łapaniu fragów. Podkładka najlepiej szmaciak+optyk. Rival nie jest złym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kimmo2 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Rival chyba a tym momencie bezie najlepszym wyborem.Poczytaj sobie coś o niej: http://www.conowego.pl/testy/steelseries-rival-myszka-dla-maniakow-wygody-i-precyzji-10793/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins94 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Dzięki wszystkim za pomoc. Wezmę Rivala.(głownie ze względu na przycisk zmiany dpi i zawodność sprzętu od razera) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...