lucas525 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Witam zamierzam kupić telewizor minimum 39 cali z Smart TV do 1700zł. Mam na oku dwa modele: Sharp LC-39LE350V-BK Philips 39PFL3208H/12 Który z tych dwóch będzie lepszy do filmów i czasami do xboxa i który z nich ma lepszy i szybszy Smart TV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas525 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Pomoże ktoś w wyborze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwery Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Philips sądzę ma więcej aplikacji, więc smart jest u niego lepszy. Moim zdaniem ma na ten przedział cenowy całkiem przyzwoity obraz. Ja bym w każdym razie brał Philipsa, mam większe zaufanie do tej marki. Zresztą uważam, że mają też najlepsze materiały wykonania obudów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...