kamill94 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witam mam problem ponieważ chce kupić jakiś dobry laptop do gier a i proszę bez propozycji z firmami Lenovo nie mam do nich zaufania. Che aby poradził mi ktoś kto się zna na mobilnych urządzeniach. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 Do grania to w 1. kolejności parametry w cenie, firma mniejsze znaczenie, pod kątem mocniejszego grania i tak temperatury ubiją szybciej sprzęt...Tak czy siak mamy dwie opcje:MSI GE60 2OD - i5/i7 z GTX760M - na i5 sporo poniżej 4tys złotych - tańszy w prostszej obudowie ze słabszym chłodzeniemAsus N56JR - i7 z GTX760M - lekko ponad 4tys złotych - sensowniejsza obudowa, trochę ciekawszy układ chłodzenia ew Lenovo Y510P z 2x GT750M w SLI (w zamian brak napędu, dodatkowy moduł chłodzenia); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...