AiXen Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dzisiaj po uruchomieniu komputera wyskoczył mi taki komunikat: Jeszcze wczoraj wszystko dobrze się włączył system. Czy to jest poważny błąd, czy też mogę swobodnie go zignorować? Miał ktoś już odczynienia z takim problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wygląda na problem z jakimś programem ładuącym się do traya. Luknij w dziennikach systemowych czy nie zapisało co się wykrzacza. Jak nic nie znajdziesz to powyłączaj po kolei rzeczy z autostartu w msconfig. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AiXen Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Problem sam zniknął, patrzyłem na msconfig i same znajome programy. Nadal nie wiem co to mogło być, ale OK. Edytowane 10 Grudnia 2013 przez MrFaciio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...