Dziewica Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ostatnio ponownie powrocilem do Diablo . Jest to jedna z niewielu gier (Blood , MDK , Mortal Kombat , Duke Nukem i kilka innych) w ktore granie zawsze sprawia mi przyjemnosc . Jakie pozycje klasyczne preferuje reszta forumowiczow ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Doom II, Duke Nukem 3D, Quake I, Tomb Raider II, Age of Empires II, Turok II, Diablo II - to tak na szybko ale jeszcze parę by się uzbierało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 System Shock 2 (1 nie moge za nic odpalić na XP :( ), Deus Ex, Quake 2, Final Fantasy VI, VII, VIII, IX, Shogo, AVP, AVP 2, Duke Nukem 3D, Unreal, Independence War 2: Edge of chaos i pewnie by sie jeszcze pare znalazło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 do powyższych dorzuciłbym jeszcze Diablo I i obowiązkowo CMR2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 baldur 1 i 2 fallout 2 unreal tournament nfs1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 championship manager 1,2 i 3 :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Faraon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=demon=- Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Diablo1,Diablo2,Duke 3d,Across,Fifa 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Jest ich wiele :) Mafia Heros III ale mam problemy aby poszedł mi na XP :( Diablo I, II i jeszce kila innych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Command & Conquer Gold oraz Red Alert 1 i 2... KLASYKA STRATEGII! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 przedewszystkim StarCraft: Brood War, a pozatym Fallout2, Migt&MagicVII, Homeworld, AvP2, CMR2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 UFO 1 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 deus ex, max payne , avp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Indiane Jones (....Tomb) nie wiem dokładnie :mrgreen: Ja se w to ostatnio gram i nawet nawet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Baldur's Gate1&2 to gra mojego życia. Heroes3 + Armageddon&Shadow Motal Kombat 4 rządzi :D Tania kopie [gluteus maximus] :D:D:D Czasami Total Anihilation. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 unreal tournament, Red Alert, GTA1, Dungeon Keeper 1, 2, Carmageddon 1,AvP2 (multi only) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Przypomnialo mi sie o 2 czesciach Abe'a Abe's Oddysee i Abe's Exodus. Czy wie ktos czy byly jeszcze jakies inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Jagged Alliance 2 - najlepsza gra wszechczasow :P Fallout 2 Arcanum Starcraft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 River Raid :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Command & Conquer Gold oraz Red Alert 1 i 2... KLASYKA STRATEGII! Przypomnialo mi sie o 2 czesciach Abe'a Abe's Oddysee i Abe's Exodus. dokladnie :D, znasz sie na rzeczy, ja bym dorzucil jeszcze tbierian sun (moja ulubiona ze wszystkich gier z serii cnc:)), a tak pozatym to iss 98 na ps (najlepsza gra w noge w jaka kiedykolwiek gralem), mgs 1, resident evil 1,2,3, crash bandicoot :), quake 2, oraz sporo innych gierek z konsol i pceta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Niezawsze, ale czasem (czyt. często) wracam do: quake3, unreal tournament, sims (wszystkie części), fifa i nhl 2002, Red alert, Age of empires 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 :!: Command & Conquer Gold :!: oraz Red Alert 1 i 2... KLASYKA STRATEGII! Masz morze C$C G ??? albo wiesz skąd morzna to zassać? a tak wogule to ile to zajmuje? Bo pamiętam kiedyś w to bardzo dużo grałem na PSX i mi sie podobało i bym sobie pograł znowu : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Fallout - wszystkie części Warhammer 40k - Chaos Gate Ufo - również cała seria i wiele innych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Baldur's Gate 1&2 Duke Nukem 3D Quake 1 Half-Life i PLANESCAPE TOURMENT - uwazan ja za najlepsza gre rpg jaka wyszla na pc. przy niej klimat jakiegos tam neverwintera to sie moze schowac. jedynie baldury jej doruwnuja troche. przeszedlem ja chyba z 6 razy i dalej mi sie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 no jeszcze lubię sobie popykać w Wormsów (oprócz Worms Blast) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Need For Speed Hot Pursuit Diablo Heroes 3 Commandos 1 i 2 suprise: Rezerwowe Psy [za mocna gierka, az sie II nie moge doczekac :D] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Jagged Alliance 2 i 2,5 Need for Speed 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 unreal tournament I najlepsza gra świata Jagged Aliance wszystkie części jak zaczne w tograć to przez 2tygodnie nie istnieje dla swiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 W zasadzie to chcialem powiedziec starcrafta , ale stwierdzilem ze nigdy nie przestalem w niego tak naprawdę grąc :) a tak to C&C wszystkie czesci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 unreal tournament I najlepsza gra świata Jagged Aliance wszystkie części jak zaczne w tograć to przez 2tygodnie nie istnieje dla swiata Dobrze gadasz :) Grales w Deidriana Lives? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...