=TDI= Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 unreal tournament, zawsze sie jakas partje jeszcze na necie zagra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Ufo enemy unknown; x-com terror from the deep.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Diablo2, Fallout2, StarCraft :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Obie części UFO, to pozycje do których wracam najczęściej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 unreal tournament I najlepsza gra świata Jagged Aliance wszystkie części jak zaczne w tograć to przez 2tygodnie nie istnieje dla swiata Dobrze gadasz :) Grales w Deidriana Lives? Co to ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Co to ? 8ONieoficjalny dodatek zrobiony przez JA MODSQUAD do JA2 (nie do UB). Tona dobrej zabawy - nowe questy, bronie, mapy. Wiecej na http://www.jamodsquad.com/english/ja2dl/install.htm . Dodam tylko ze goscie pracuja nad nowym dodatkiem Urban Chaos. Jest ukonczony w 90% i trawaja beta testy. Powiem tylko ze to bedzie wygladalo jak calkiem odrebna gra :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Dla mnie hitem nr. 1 jest Transport Tycoon, duzo wyszło klonów ale żaden się nieumywał do starego dobrego Tyconna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 starcraft jak nic :D najlepsza strategia tego typu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Civilization. Jedyna i niepowtarzalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Cyvilization. Jedyna i niepowtarzalna. Zgadzam sie z toba w calosci. Moje typowanie to Strategiczna Civilization i Command and Conquer 3D / Mulitplayer Unreal Tournament i Battlefield1942 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 seria UFO Transport Tycoon Deluxe Max Payne + KungFu mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 nba live 2003 zpatchowana metal gear (1&2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 e tam startegiczna to starcraft jest najelpszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Diablo 2 Half - Life Commandos 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 q3,halflife,starcraft,mgs,resident evil,tomb rider,nfs3,gta,medal of honor(spearhead) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 oj duzo tego będzie, Diablo I i II, Quake 2, Starcraft, Myth The Falen Lords, Warcraft II i III, Duke Nuken 3D, Baldurs Gate, Worms, Heros Of Might and Magic II i III, Might and Magic VII, AvP I, Earth 20140... hmm mam nadzieję że nic nie pominełem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 e tam startegiczna to starcraft jest najelpszy :wink:ja tam wole Warcrafta III, pod względem startegicznym i taktycznym jest lepiej zrobiony, nie wystarczy jak w starkrafcie, co pewien czas robić wjazd jednym typem jednostek np: 12 Carierów, tylko łaczyc umiejetności jednostek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Tactical Ops Assault On Terror, Medal Of Honor, Rainbow Six: Rogue Spear, NFS High Stakes/Road Challenge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Co to ? 8O Nieoficjalny dodatek zrobiony przez JA MODSQUAD do JA2 (nie do UB). Tona dobrej zabawy - nowe questy, bronie, mapy. Wiecej na http://www.jamodsquad.com/english/ja2dl/install.htm . Dodam tylko ze goscie pracuja nad nowym dodatkiem Urban Chaos. Jest ukonczony w 90% i trawaja beta testy. Powiem tylko ze to bedzie wygladalo jak calkiem odrebna gra :D 8) Jak bedziesz gdzieś w okolicach Katowic to masz u mnie piwo, albo pocztą wyśle :lol: :lol: BIG THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 No i ja sie wypowiem: Po pierwsze : - co lepsze gry STAR TREK : ST:Armada , ST : Elite Force , SFC III i ST:BC , - Fallout 2 , JA 2 i 2,5:UB , Stunt GP , Insane , TA , UT czasami ( nie mam teraz CD z grą ) A ze starszych gier : D3D , Liero , DUNE 1 , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 kiedys mialem faze na stare giery i zebralo sie tego troche ale nie gram we wszystko heheh niektore starocie pokusily sie nawet o drobny slideshow :) Bug! Curse of Monkey Island Demolition racer Ignition Hentai Adventure LBA : elebration Edition Sonic 3K Tyrian 2000 Wolfenstein 3D Afterlife Death Rally Metallace 2 Nightmare Creatures Scorched 3D Summoner Beasts&Bumpkins Interstate 76 GOLD Edition Ufo 1 2 Apocalypse Airfix Dogfight Battlezone 2 Dethkarz Fighting Force Quake 1,2 Vitrua Tennis Sim City 2k , 3k Atomic Bomberman Dark Reign 2 Fifa WC 2002 I have no mouth and i must scream Rune Sims Fallout 2 Gta 3 Nascar Racing 2002 NHL 2002 Jazz JackRabbit Jazz JackRabbit Secret Files LBA Motoracer 1,2 Outpost 2 Pinball Fantasies Take no Prisoners Mageslayer Pod GOLD Postal Rayden 2 Raptor Rayman Gold Redneck Rampage Screamer 2 Syndicate Wipeout XL Bubble Bobble 2 Freespace 2 Red Alert 2 Red Alert C&c Gold Resident EVil 2 Project IGI House of the Dead 1 , 2 Blood (alpha) Carmageddon 2 Carpocalypse Now Capitalism 2 Crusader No Regret F1 2001 Flight Unlimited 2 Midtown Madness 2 Screamer Rally The Incredible Machine 3 Worms World Party Dungeon Keeper 1,2 Gta Magic The Gathering Nfs 3 , 4 Sanitarium Transport Tycoon Deluxe Wrestlemania WWF Broken Sword 1,2 Civilization 2,3 Commandos Flashback CD Forsaken Heretic 2 Incubation Monopoly (Hasbro) Age of Empires 1,2 C&C Renegade GP 500 Meat Puppet Red Faction Starcraft Startopia Total Annihilation Carmageddon 3 F 22 Lighting 2,3 Incoming Forces Armagetron Beach Volley Blood Plasma Pack Cannon Fodder 1 Claw Darkseed 2 Doom 1,2 (open GL) Duke 3D Frogger 2 Gabriel Knight Get Medieval Gods HExen 2 Legend of Myra Lode Runner 1,2 Lost Vikings 1,2 Mortal Kombat 1,2 (Trilogy nie chodzila ;( ) Stars Superfrog Wargods =============== LBA 2 Diablo NeverHood ============== Litil Divil Sam & Max Hit The Road Firestorm Thunderhawk 2 Anvil of Dawn update : ehh jak moglem zapomniec MDK muzyka grafika > klimat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 transport tycoon (deluxe) bomberman pirates Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Dziewica, to zes liste zapodal/a :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 The Need For Speed (Pierwsza część najlepsza :D) Full Throtle Curse Of Monkey Island GTA Starcraft Transport Tycoon Deluxe i oczywiście obowiazkowo Operation Flashpoint :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Powrot do tekkena 3 przez emulator :) 2 razy powrot do Diablo I 3 razy powtrot do Diablo II 2 razy powrot do Colina 2 ciągle gram w Midtown Madness 2 +mody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Dziewica, to zes liste zapodal/a :lol: zapodal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsydian Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Fallout Fallout2 (Fallout Tactics to porażka) Tranport Tycoon Delux Cywilizacja Golden Axe Goblins Monkey Island ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 GC Grand Prix 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Jak do tej pory jedynymi grami do ktorych wracalem sa: Transport Tycoon Deluxe (pewnie tego lata znowu wroce ;]) Fallout 1 i 2 Ufo: Enemy Unknown Reszta sobie nie zasluzyla ;) Chociaz chyba jeszcze wroce kiedys do Mafii, bo klimat miala nieziemski, a i zakonczenie niebanalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 UT,Q3,HOM&MIII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...