amnesia Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witam sytuacja wygląda tak, mojemu znajomemu padł lapek z zainstalowanym windowsem vistą (padł generalnie dysk i płyta główna) jednakże robił backupy systemu na dysku zewnętrznym za pomocą programu wbudowanego w windows. Chciał by odzyskać jeden folder, który jest związany z pracą i zlecił mi to zadanie bo on nie daje rady. Jednakże u mnie w domu są tylko komputery z win7 i chciał bym się dowiedzieć jak się do tego przygotować i jak to ugryźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnesia Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 dzięki wielkie wypróbuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...